Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

26. března 2024

Poznejte tým TrustPay: Interview s Vítem Hejlekem, Business Development Manager

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Poznejte členy TrustPay týmu prostřednictvím našich rozhovorů.
Tentokrát jsme vyzpovídali Víta Hejleka, Business Development Managera.

Proč ses rozhodl pro společnost TrustPay?

Ve světě e-commerce a on-line transakcí se pohybuji s menší přestávkou více než 15 let. Mám tak v oboru a profesní síti spousty relevantnich kontaktů, kolegů, ale také přátel, s kterými mě pojí nejen pracovní záležitosti. Když přišla koncem roku 2022 nabídka od TrustPay, bral jsem to jako další pracovní posun, kdy se navíc naučím i něco nového z mezinárodního businessu a budu u všeho podstatného, co se děje ve světě on-line plateb.

Na jaké pozici aktuálně pracuješ a co tě na ní nejvíc baví?

Jsem na pozici Business Development Manager a mojí úlohou je navazovat nová obchodní partnerství, propojovat obchodní příležitosti a nesmím zapomenout ani na přímou akvizici nových zákazníků. Nejvíc mě baví, když zákazník popisuje, co by ideálně potřeboval, jak je složité to najít, nejlíp aby bylo vše v jednom a pak postupně zjistí, že právě TrustPay může být ten správný partner, který umí pokrýt většinu jeho potřeb nejen při zahraniční expanzi. Je milé slyšet, když zákazník říká, tohle přesně jsme hledali.

„Firemní kultura je velmi přátelská a otevřená, na programu jsou pravidelné společné akce a teambuildingy, na které se všichni těšíme.

 

Co si na své práci nejvíce ceníš a co je pro tebe aktuálně největší výzva?

Nejvíce si cením, že mám práci, která mě opravdu baví. TrustPay vnímám jako fintech a díky tomu mám přehled o všech novinkách a trendech, mohu se neustále učit něco nového a posouvat své odborné znalosti. Zároveň oceňuji nastavení firmy, která i přes svoji velikost není žádným korporátem, ale naopak zde převládá přátelská atmosféra, podpořená důvěrou vedení. A moje největší výzva? Dostat TrustPay do šíršího povědomí na českém trhu a stát se partnerem vybraných e-shopu z top ten české e-commerce scény.

TrustPay tim-Vit Hejlek

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy v rámci firmy a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Vztahy s kolegy beru jako velmi důležitou součást práce, zvlášť v mém případě, kdy pracuji na home office a kolegy v kanceláři navštěvuji 1-2x do měsíce na pár dní. Jinak jsme v kontaktu především on-line, kdy jsme schopni díky podobnému nastavení rychle pochopit , co kdo řeší a potřebuje, vzájemně se pochopit a vyjít si vstříc, případně nasměrovat na kolegu, který bude vědět víc. Firemní kultura je velmi přátelská a otevřená, na programu jsou pravidelné společné akce, na které se všichni těšíme.

Jak vypadá běžný den na tvé pozici?

Běžný pracovní den začíná ranní kávou, kdy si připravuji denní agendu. Ta je závislá jak na aktuální e-commerce sezóně, tak množství schůzek a z toho navazujícíh úkolů v podobě tvorby nabídek a kalkulací. Dopoledne strávím většinou s vyhledáváním nových kontaktů, monitoringem trhu, on-line zpráv a vyřizováním e-mailů. Zároveň řeším rozjednané akvizice, kdy již plánujeme načasování možné spolupráce s ohledem na potřeby zákazníka apod. Po obědě mám prostor na zpracování kalkulací a nabídek, plus mám naplánovány schůzky se zákazníky, které probíhají mnohdy až do pozdních odpoledních hodin. Příjemnou změnou je pak pozvání na oběd, večeři nebo různé eventy, semináře, kde se mohu potkat s ostatními kolegy a obchodními partnery.

Jak sales/ obchodník navštěvuješ i spoustu eventů, vzpomínáš si na nějaký zábavný moment?

Každý rok se jako TrustPay učástníme řady eventů a seminářů, kdy není o zábavné momenty nouze. V rámci mého prvního eventu si vybavuji moment, kdy jsem zůstal na našem stánku sám, protože kolegyně již padaly hlady, možná žízní 😀 nebo to byl spíš křest pro nováčka? Dodnes nevím, každopádně jako naschvál se sešlo pár zájemců najednou, které jsem nestíhal odbavit díky jejích zájmu o detailní informace a tak se začala na našem stánku tvořit fronta dalších potenciálních zákazníků. Bohužel někteří čekali, že fronta je na kafe, které bylo ale o stánek vedle 😀 což zjistili až po chvíli, ale aspoň jsme společně zasmáli. S některými jsem po té na kávu poctivě zašel a i díky tomu se mi z mého prvního eventu podařilo úvodní konktaty přetavit v dnešní spolupráci.

Mohlo by vás zajímat

Poznejte tím TrustPay: Interview s Eliškou Hutníkovou, Head of Compliance
V našich blozích vám představujeme členy TrustPay týmu. Tentokrát jsme vyzpovídali Elišku Hutníkovou, Head of Compliance.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Kristínou Kráľovou, Sales & Account Managerem pro lokální trh (Slovensko a Čechy)
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu. Tentokrát jsme vyzpovídali Kristínu Kráľovou, Sales & Account Managera pro lokální trh (Slovensko a Čechy).
Economy
author: TrustPay
Poznejte tým TrustPay: Interview s Michalem Lukáčkem, Specialista na platby
V našich blozích vám představujeme chytré členy TrustPay týmu. Tentokrát jsme vyzpovídali Michala Lukáčka, Specialisty na platby v TrustPay.
Economy
author: TrustPay