Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

26. března 2024

Poznejte tím TrustPay: Interview s Eliškou Hutníkovou, Head of Compliance

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blozích vám představujeme členy TrustPay týmu.
Tentokrát jsme vyzpovídali Elišku Hutníkovou, Head of Compliance.

Jaká byla tvoje cesta v TrustPay – jakými pozicemi sis prošla?

Do firmy jsem přišla v říjnu 2018, čili jsem právě oslavila 5 let v TrustPay. Nastupovala jsem původně na pozici Compliance officera a právníka. Za těchto 5 let jsem se postupně vypracovala na zástupkyni vedoucí oddělení Compliance, až nakonec na vedoucí Compliance oddělení.

Tvoje aktuální pozice je Head of Compliance co si pod tím máme představit a co tě na této pozici nejvíc baví?

Compliance je poměrně obecný pojem, který častokrát v mnoha firmách znamená mnoho různých věcí. V TrustPay je compliance do velké míry o posuzování nových obchodních modelů, jakož i sledování změn v obchodních modelech, se kterými v současnosti spolupracujeme a jejich soulad s obecně závaznými právními předpisy, jakož i rozsáhlými pravidly karetních asociací (Visa / Mastercard), či soulad s různými interními akceptačními politikami našich partnerů, kteří zastřešují další alternativní platební metody pro naše klienty. Je to poměrně rozsáhlá oblast, kterou lze těžko shrnout na jedno místo.

„Snažím se, abychom byli nejen v souladu se všemi normami, ale abychom také vytvořili pracovní prostředí, kde každý může osobně a pracovně růst a přispívat ke společnému úspěchu TrustPay.“

 

Co si na své práci nejvíce ceníš a co je pro tebe aktuálně největší výzva?

Pro mě je to hlavně o kolektivu a nových poznatcích. Pracovní den může být někdy poměrně vyčerpávající a myslím si, že v těchto momentech je důležité mít u sebe lidi, kteří nejenže pomohou s řešením problému svojí odborností, ale atmosféru i trochu „odlehčí“. Co se týká učení nových věcí – toto je něco, co mě bavilo odmalička a práce je pro mě stále zajímavá i po tolika letech zejména proto, že se mohu učit stále nové věci a rozvíjet se v oblasti, která mě baví a zároveň postupuje a mění se poměrně rychlým tempem, takže jak se říká „nikdy se nenudím“. 😊

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy v rámci firmy a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Přestože jsme za posledních pár let značně vzrostli v počtu zaměstnanců, stále tu pro mě zůstává pocit „domácké“ atmosféry. Míváme různé teambuildingy a kolegové se setkávají i mimo pracovní dobu, ať už při sportovní aktivitě, nebo někde při kávičce nebo pivku. Kolektiv byl a vždy zůstane jednou z věcí, které mám na práci v TrustPay opravdu ráda a jsem svým kolegům velmi vděčná za veškerou práci, kterou odvádějí.

Jak vypadá běžný den na tvé pozici?

Na toto neexistuje univerzální odpověď, neboť každý den je jiný a častokrát jdu ráno do práce s nějakým předpřipraveným scénářem a během dne se to úplně změní. 😀 Většinou je to kombinace různých meetingů, studium dokumentů a nových pravidel, plus řešení ad hoc agendy různého druhu.
Mám pod sebou skvělý tým lidí a je mým úkolem je usměrňovat i motivovat. Snažím se, abychom byli nejen v souladu se všemi normami, ale abychom také vytvořili pracovní prostředí, kde každý může osobně a pracovně růst a přispívat ke společnému úspěchu TrustPay.

Máš nějaký zabavný moment z práce v TrustPay?

Těch bylo několik, ale pamatuji se na jednu úsměvnou situaci, kdy kolegyně psala jeden e-mail do zahraničí v anglickém jazyce a na konci dala zažitou zdvořilostní větičku „Best Regards“ (v češtině by se to asi nejlépe přeložilo jako „Zůstávám s pozdravem“) ) a svůj podpis – na což jí následně přišla odpověď s oslovením „Dear Best Regards“ – s tím jsem se opravdu předtím ještě nesetkala a pobavilo nás to. 😊

Mohlo by vás zajímat

Poznejte tým TrustPay: Interview s Paulou Banasovou, Account manažerka
V našich blozích vám představujeme chytré členy TrustPay týmu. Tentokrát jsme vyzpovídali Paulu Banasovou, Account manažerku v TrustPay.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Richardem Tésim, Deputy CEO
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Seznamte se a poznejte talentované členy TrustPay týmu v novém formátu na našem blogu – poznejte TrustPay tým. Vyzpovídali jsme naši šikovnou a vždy vysmátou Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay