Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

12. ledna 2023

Seznamte se s týmem TrustPay: rozhovor s Magdalenou Burgerovou, vedoucí finančního a účetního oddělení

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blozích vám představíme šikovné členy týmu TrustPay.
Tentokrát jsme vyzpovídali Magdalenu Burgerovou, vedoucí finančního a účetního oddělení.

Proč ses rozhodla právě pro TrustPay?

Ve finančním sektoru a bankovnictví se pohybuji více než polovinu své aktivní kariéry. Po návratu z rodičovské dovolené zpět do zaměstnaneckého cyklu jsem si dopřála drahocenný čas, abych se na chvíli nadechla, rozhlédla se kolem sebe a zamyslela se nad svým dalším směřováním. Rozhodně jsem chtěla zůstat ve světě financí, prohloubit své zkušenosti a uplatnit je v různých projektech. Proto byla společnost TrustPay pro mě jasnou volbou.

Struktura, organizace a kultura společnosti TrustPay poskytuje velký prostor pro seberozvoj, kreativitu, flexibilitu, rychlost rozhodování a zpětnou vazbu. Promptně reaguje na změny na trhu a jeho požadavky. Tato jedinečná kombinace dodává každodenním činnostem na všech odděleních potřebnou dynamiku.

Už první pocit, který získáme při pohovoru, je velmi důležitý. Společnost TrustPay mi hned na první schůzce dala jasně najevo, že je to přesně ta společnost, kde se chci zlepšovat a budovat svou kariéru.

“ Jsem ráda, že moje volba byla správná, a nyní se společně se svým týmem zdokonalujeme v našich dovednostech a pracujeme na různých zajímavých projektech a výzvách“

Na jaké pozici v současné době pracuješ a co tě na ní nejvíce baví?

Zastávám pozici vedoucího finančního a účetního oddělení. Odmalička miluji čísla, počítání (hlavně peněz :D), fascinují mě příběhy, které se skrývají za každou číslicí. Všechny činnosti, obchody a transakce se nakonec promítají do čísel a výsledků společnosti.  Moje práce je všechno kromě nudy a stereotypu. A to mě na tom baví nejvíc. Záběr našeho oddělení je poměrně široký, od účetnictví, přípravy podkladů, kalkulací, finančních analýz, manažerského a zákonného (legislativního) výkaznictví, interpretací, plánování, prognózování až po komunikaci s externími partnery nebo kolegy z jiných oddělení. Baví mě neustále posouvat sebe a svou práci, zapojovat kreativitu, zlepšovat procesy, automatizovat, zavádět vylepšení nebo implementovat zcela nové procesy.

trustpay tím - Magdalena Burgerova

Čeho si na své práci nejvíce ceníš a co je pro tebe v současné době největší výzvou?

Práce, která mě naplňuje, je nekonečný proces zdokonalování, zlepšování a hledání nových způsobů, jak dělat nové věci lépe, rychleji a sofistikovaněji.

Důležitá je pro mě možnost seberealizace a využití kreativity v každodenní práci. Velkou výzvou je vždy sestavit plány a přizpůsobit je aktuálnímu dění na trhu a legislativním možnostem. Vždy je to tak trochu alchymie. 😊

Největší výzvou pro mě v této pozici je zajistit, aby byla společnost finančně zdravá a úspěšná a abych byla schopná vést svůj tým k dosažení stanovených cílů.

Jaké jsou tvé vztahy s kolegy ve společnosti a jak hodnotíš firemní kulturu TrustPay?

Možná je to klišé, ale vždy je to také o lidech a vztazích. Lidé jsou ti, od kterých odcházíte, nebo naopak, kteří vás udržují tam, kde jste, inspirují vás a díky nim také nacházíte vnitřní motivaci. Osobně bych nedokázal dlouhodobě pracovat někde, kde bych se necítil dobře.

Od prvního dne, kdy jsem nastoupila do společnosti, byli všichni kolegové přátelští, velmi vstřícní a podporovali mě. Atmosféra ve společnosti TrustPay je podobná jako v mé vysněné práci.

Kolegové se navzájem podporují a mají tendenci se do činností zapojit, i když to není vždy součástí jejich agendy.

Jak vypadá typický den na tvé pozici?

Typický den neexistuje. Jsou dny, kdy mám jasný plán a rozvrh a téměř se mi podaří ho dodržet a splnit. Převažují však dny, kdy jdete ráno do práce s určitým vnitřním plánem, ale najednou se začnou dít věci, které vyžadují vysokou úroveň improvizace.

Samozřejmě, máme lhůty a legislativní povinnosti, které musíme dodržet. Mezitím nás však čeká mnoho dalších úkolů a činností, které je potřeba zvládnout. A s potěšením mohu říct, že se nám to většinou daří i s úsměvem na tváři.

Co bys poradila budoucím uchazečům, kteří by chtěli pracovat ve společnosti TrustPay?

Buďte odvážní, mějte otevřenou mysl, buďte ochotni pracovat a učit se novým věcem. Děláte to pro společnost TrustPay, ale stejně tak, a hlavně tím posouváte sami sebe, zvyšujete své kompetence, kvality a svou hodnotu.

TrustPay je místo pro motivované a talentované lidi, kteří se chtějí učit novým věcem a posouvat se vpřed.

Mohlo by vás zajímat

Poznejte TrustPay tým: Interview se Zuzanou Biskupičovou, vedoucí organizace a HR
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Richardem Tésim, Deputy CEO
V našich blozích vám představujeme šikovné členy TrustPay týmu.
Economy
author: TrustPay
Poznejte TrustPay tým: Interview s Miroslavou Lipkovou, Director of Operations and Quality Assurance
Seznamte se a poznejte talentované členy TrustPay týmu v novém formátu na našem blogu – poznejte TrustPay tým. Vyzpovídali jsme naši šikovnou a vždy vysmátou Miroslavou Lipkovú, Director of Operations and Quality Assurance.
Economy
author: TrustPay