Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

21. března 2022

Okamžitá výplata: Vaše peníze vyplácíme na počkání

autor: TrustPay
Sledujte nás:

Chceme pro vás jen to nejlepší, a proto jsme vám ulehčili přístup k výplatám. Zavedli jsme novinku, díky které si můžete vybírat peníze z účtu, kdykoliv to potřebujete.

TrustPay přichází s funkcí Okamžitá výplata. Už nemusíte čekat na pravidelné vyplácení. Svou výplatu si vyžádáte jedním klikem a ještě téhož dne ji můžete mít.

Ideální čas na okamžitou výplatu

Okamžitou výplatu si stačí vyžádat v pracovní den do 07:00 hod a v tentýž den ji obdržíte. Pokud výplatu provedete později nebo přes víkend, platba se na váš účet připíše v následující pracovní den. To znamená, že pokud si výplatu vyžádáte v pátek v 07:01 hod., přijde vám v pondělí.

Kde si funkci nastavím

Funkci si nastavíte prostřednictvím svého obchodního portálu přes Nastavení – Finanční nastavení v části Frekvence a kliknete na tlačítko Provést okamžitou výplatu. V případě, že si to rozmyslíte, můžete svůj požadavek do odeslání výplaty zrušit.

TrustPay - okamžitá výplata - funkcia

TrustPay pro-tip

Doporučujeme nastavit si minimální zůstatek, pod který se nedostanete. Na účtu budete mít rezervu, která se vám může kdykoliv hodit. Nastavíte si ji v části Omezení výplat a minimální zůstatek.

Částka následující výplaty

Pokud vám nepřijde ta částka, kterou vidíte na svém účtu, můžete zůstat v klidu. Částka následující výplaty je orientační. Není očištěná o poplatky za transakci a je vyplácena s odkladem několika pracovních dnů. U karetních transakcí jsou to 3 pracovní dny a u bankovních převodů

1 pracovní den před vyúčtováním.

Příklad

Okamžitá výplata zadaná v pátek do 10:00 hod – bude vám vyúčtována částka, kterou jste při karetních platbách přijali do pondělka (včetně) a při bankovních převodech do středy.

TrustPay vyplácí na počkání

Díky nové funkci Okamžitá výplata si s TrustPay můžete vybírat své peníze vždy, když to potřebujete. Nastavte si svůj účet ve Finančních nastaveních a nechejte si vyplácet své příjmy na počkání.

Máte-li zájem o další informace, prohlédněte si náš předchozí blog a informujte se, jak proces vyplácení v TrustPay funguje, a v případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat na podpora@trustpay.eu.

Mohlo by vás zajímat

Jak v TrustPay vyplácíme peníze vybrané za platby od vašich zákazníků?
Co je výplatní účet a kde si ho mohu nastavit? Provedeme vás celým procesem a možnostmi vyplácení.
Economy
author: TrustPay
Co jsou to opakované nebo „recurring“ platby?
Opakované platby a možnost předplatného udržuje zákazníky a obchodníky ve spojení a tím se stává jedním ze způsobů, jak si vzájemně udržet dlouhodobé vztahy, a zároveň to umožňuje podnikům, které nabízejí předplatné, trávit více času poskytováním svých produktů a služeb a méně času správou plateb.
Economy
author: TrustPay
Nový online registrační proces v TrustPay
Vzhledem k tomu, že pro naše klienty stále zlepšujeme a modernizujeme procesy, rádi bychom vám představili náš nový proces online registrace od vašeho kontaktu až po spuštění platební brány v TrustPay.
Economy
author: TrustPay